Téli esküvő

Jóllehet az esküvői főszezon még mindig májustól szeptemberig tart, azért egyre többen választanak Nagy Napjuknak ezen időszakon kívül eső időpontot. Sok mindent fel lehet sorakoztatni érvként a téli esküvők mellett, úgy mint a helyszín és a szolgáltatók alacsonyabb leterheltsége (ezáltal könnyebb és elegendő később lefoglalni őket), vagy a kedvezőbb árfekvés (sok helyszín a főszezonon kívül kedvezményeket biztosít az ifjú párnak, akárcsak a pénteki esküvők esetén).

Ahogy az elmúlt pár évben megtapasztalhattuk, az időjárási viszonyok egyre szélsőségesebbek, így akár egy nyári napon is lehet szokatlanul hideg, vagy esős, szeles, viharos az idő, tehát minden esküvőnél (a főszezonban tartottaknál is) szükséges egy „B” terv rossz esetére. A téli esküvőnél „eleve a legrosszabbra” készültök fel, ami persze csak nézőpont  és kreativitás kérdése… Megfelelő kellékekkel garantáltan szuper képeket készíthettek akár esőben, hidegben, vagy hóesésben. (Szőrmebunda, sál, színes esernyő, színes gumicsizma, …) Ezek a képek biztosan nem lesznek sablonosak, és a készítésükre garantáltan emlékezni fogtok.

Ebben a szezonban a dekoráció terén is szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Használhatunk fenyőágakat, tobozokat, fagyöngyöt, akár (az Ünnepek után hihetetlenül leakciózott) Karácsonyi díszeket.

Még egy utolsó gondolat a témához. Ismerőseinktől gyakran halljuk, hogy egy-egy nyári szezonban 3-4 esküvőre is hivatalosak, amik ha egy napra/hétvégére esnek, akkor sokszor nem is tudnak részt venni mindegyiken. Téli esküvőnél erre jóval kisebb az esély. A mi véleményünk tehát, hogy miért is ne…?

Ha kedvet kaptál, fordulj hozzánk bizalommal, segítünk egy garantáltan egyedi, rólatok szóló esküvő megszervezésében!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció