Tortamánia, bemutatkozik a Nándori Cukrászda!

Korábbi bejegyzésünkben olvashattátok, hogy Tortamánia címmel ismétlődő rovatot indítunk, melyben cukrászatokat, sütemény lelőhelyeket fogunk bemutatni esküvői szemszögből.

Minden cukrászda ugyanazt a kérdőívet kapta, hogy azonos feltételekkel indulhasson a Jegyespárok és Kedves Olvasóink kegyeiért. 🙂 Azért, hogy teljes képet kaphassatok róluk, a kérdőívünkben kértük őket, hogy rövid bemutatkozással kezdjenek.

Az általunk megkérdezett cukrászdákat javasoljuk személyesen is felkeresni, hogy ne csak a leírtak győzzenek meg Titeket, hanem az ízvilág és a forma. Minket meggyőztek! 😉 

És íme!

Az első bemutatkozónkat, a Nándori Cukrászdát Budapesten a IX. kerületben találhatjátok.

1092 Budapest, Ráday utca 53.

Mobil: +36 70/977-0100

Tel.: +36 1/215-8776

www.nandori.hu

Bemutatkozó történetük:

1957 év elején a Ráday utcában kinyitott a Varga Cukrászda. Cukrászdánk először a 2013-as évben mérettette meg magát, a komoly múltra visszatekintő Magyarország Tortája, és az akkor még „gyerekcipőben” járó, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által kiírt, Magyarország Cukormentes Tortája versenyeken. Nem is akárhogyan… A Magyarország Tortája versenyben 2013-ban az azóta vendégeink egyik kedvencévé vált Legényfogó torta a IV., míg a Zalavári Gesztenyetorta a III. helyezést érte el. Még nagyobb sikert értünk el a Magyarország Cukormentes Tortája versenyben: 2013-ban ugyanis Cukrászdánk tortája, a hozzáadott cukor, fehér liszt, mesterséges adalékanyag és tartósítószer nélkül készült Ribizlihabos-almás réteges lett a verseny I. helyezettje. A vendégeinktől érkező sok-sok pozitív visszajelzés, és a felénk áradó szeretet arra sarkalt bennünket, hogy 2014-ben ismét maradandót alkossunk. Így született meg a Csokis kaland, amely 2014-ben ugyancsak elnyerte a Magyarország Cukormentes Tortája címet. Cukrászdánk a két Magyarország Cukormentes Tortája verseny megnyerését követően célul tűzte maga elé az ételintoleranciában szenvedő vendégek lehető legszélesebb körű kiszolgálását, melyhez a jövőben is tartani fogjuk magunkat.

Esküvő, vagy egyéb rendezvény kapcsán hány fő a maximális létszám, amit a cukrászda vállal “kisütni”?

  • Akár több ezer fő részére is.

A tortát, a süteményeket kiszállítjátok-e az esküvő helyszínére? Ha igen, milyen földrajzi kereteken belül?

  • Igen, vállalunk szállítást Magyarországon belül.

A rendezvény előtt általában mennyivel szükséges az ajánlatkérés, illetve a megrendelés? Foglalási feltételek? Személyes konzultáció? Kóstolás?

  • Egyszerű rendelés esetén: egy-két nappal előtte.
  • Figurális/marcipános torta rendelés esetén: négy nappal előtte.
  • Esküvői torta esetén: három-négy héttel előtte. (Esküvői egyeztetések általában személyesen történnek, melynek keretében kóstolásra is van lehetőség.)

Milyen extra -táplálkozást érintő- igényeket tudtok kielégíteni (glutén,-laktózmentes,…)?

  • Készítünk laktózmentes, tojásmentes, tejmentes, gluténmentes, élesztő nélküli, és hozzáadott cukrot nem tartalmazó süteményeket is, gondolva az ételintoleranciával küzdő vendégeinkre.

A cukrászdának vannak-e extra szolgáltatásai, amiket a kérdőívünkben nem említettünk, de fontosnak tartjátok megemlíteni? 

  • Extrán cukik vagyunk. ☺ Igyekszünk minden hozzánk betérő vendég kívánságát megvalósítani. 

Szükség esetén, a helyszínen- térítési díj fejében- tudtok-e hűtőkocsit biztosítani?

  • Ritka kérés. De előfordult már.

Milyen tortaállvánnyal dolgoztok, ezek bérlési feltételei, egyéb tudnivalók…?

  • Az emeletes tortákat minden esetben rejtett állványra építjük. Ez segít a pároknak a szeletelésnél, és segítség nekünk, hogy az alsó tortának ne kelljen elbírnia a fölötte lévőket. Kauciós díj ellenében építjük a tortákba. 

Vállaltok-e a vendégek részére süteményes csomag összekészítést?

  • Igen, ez általában köszönő ajándék formájában szokott testet ölteni.

Mi volt a legextrémebb kérés, amit egy jegyespár kért/rendelt az esküvőjére menyasszonyi tortának? 

  • Nálunk minden esküvői torta egyedi. De természetesen a torták között is vannak szokatlanabb kérések, melyeknek lehetőségeinkhez mérten igyekszünk eleget tenni. Extrémebb megoldás lehet az, hogy egy torta diszítettebb a szokásosnál vagy olyan különleges formát ölt, ami a hagyományos emeletes tortához képest extrémnek tekinthető. 

pastedGraphic.png        pastedGraphic_1.png       

Melyik esküvői tortátokra vagytok a legbüszkébbek? 

  • Minden esküvői torta ugyanolyan fontos. Akkor vagyunk boldogok, mikor a párok esküvő után jelzik elégedettségüket. Azért dolgozunk, hogy örömet okozzunk minden egyes tortánál. A legbüszkébbek akkor vagyunk, mikor egy szem morzsa sem marad. 

Mi a cukrászatban az EgyKisFlanc – a csipetnyi fűszer-, egyéni sajátosság, amiért a Jegyespár, Megrendelő a Nándorit válassza?

  • Nem szokásunk kampányolni magunk mellett, aki bizalmat szavaz nekünk annak minden tudásunkkal igyekszünk a kívánságát teljesíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció