Házasság Világnapja

A kislányom a nagyiék könyvei között rakott „rendet”, amikor meglátott egy könyvet. 1972-es kiadás, a címe „A jó házasság”.
Egyből meg is szereztem, mert szerettem volna a mai napra bejegyzéssel készülni…
Beleolvasva most is vannak benne aktuális témák… 🙂 Mindig is foglalkoztatta az embereiséget, hogy mi a jó házasság titka?
Szerintetek?
Elgondolkoztam, vajon definiálható-e?
Egy biztos, a Szeretet+Becsület+Figyelem+Tisztelet szavak szerepelnek benne! Még jegyesoktatáson hallottam egy 4 gyerekes, kiegyensúlyozott házaspártól: minden évben 1 hét, minen hónapban 1 hétvége, minden héten 1 este, amit még a gyerekek mellett is egymásra szánnak. 

 
A mai rohanó világban ilyen van?! Valahol el kell kezdeni…
Ezért kérlek, ma ülj le a Feleséged/ Férjed mellé és töltsetek el egy meghitt órát egymásra figyelve! Ne legyen ez is egy olyan nap, mint a többi… az „ezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik”.
 
Ölelve ünnepeld meg a HÁZASSÁG VILÁGNAPJÁN a szeretetet, amit adhatsz és kaphatsz.
Jegyespárjaink kívánjuk, hogy A Házasság Világnapja legyen majd nektek is a napi rutinotokban az a nap, amikor legalább egy órát a Házastársatokra szántok! 🙂

Mi az a néhány dolog, amiről érdemes lenne beszélni az esküvő előtt? Mert ugyebár mindig vannak olyan dolgok, amiről mindenki tud, de mégsem beszél róla… Olvassátok el Partnerünk, a SZÍV-Tanoda jótanácsait, melyben 7+1 dolgot említ, amire nem figyelmeztet senki az esküvő előtt (fogadjátok meg főleg az első jótanácsukat, és keressétek az EgyKisFlanc-ot )

https://szivtanoda.hu/7-1-dolog-amire-nem-figyelmeztet-sen…/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció