SZANCSO HANDMADE JEWEL

Szeretnénk bemutatni Nektek előző bejegyzésünkben szereplő tanú felkérő kártya megalkotóját, Barna Alexandrát!

Jászberényi 26 éves anyuka, feleség vagyok. Álmomban sem gondoltam volna, hogy nekem valaha egy márkám fog ki épülni, ráadásul teljesen önerőből, mindenféle segítség nélkül. 2012 óta nehéz hegyeket másztam meg, de úgy érzem, sok is van még hátra, hogy beteljesedjen, amire vágyom.

Többféle ékszerkínálat található meg nálam. Az egyik fő profilom lett az elmúlt másfél évben – az országban úgy gondolom, hogy elsők között vagyok, aki saját tervezésű, saját kivitelezésű –  az esküvővel, barátsággal és szerelemmel kapcsolatos kártyák készítése, a megrendelő által megálmodott karkötővel, vagy kulcstartóval együtt. A szöveget és a mintát lehet kérni a sablonjaim alapján, vagy az általad megálmodott idézettel, személyes üzenettel. Lehet tanú, vagy koszorúslány felkérő. Szülőknek, keresztszülőknek, barátoknak, testvéreknek köszönő/hála ajándék a nagy napon. Rengeteg típusú, színű karkötő közül van lehetőség választani, melyek többségének a mérete állítható, így biztosan nem lőhet mellé senki az átadás során. Emellett manapság nagyon bevett dolog, hogy az esküvő napján a férj és a feleség akár kölcsönösen is, meglepik egymást valami különlegességgel. Ehhez is segítségül jövök, hiszen összetartozást jelképező karkötőim, kulcstartóim egy-egy teljesen személyre szóló szöveggel a kísérő kártyán telitalálat lehet!

A barátnőm esküvőjét követően pattant ki az egész a fejemből, így már másfél éve, hogy tervezgetésbe kezdtem. Azóta rengeteget módosítottam, finomítottam az elképzeléseimen, így próbálok haladni az idővel. Tavaly 2018.08.18. volt a Mi nagy napunk is, így nem sötétben tapogatózom már, ha egy-egy menyasszony különleges felkéréssel fordul hozzám. Tapasztalatom van. Nagyon fontos, hogy Magyarországon kívül, más európai országokba is tudom postázni a termékeket. Nagyon sok megkeresés jön külföldön elő, magyar menyasszonytól, így ezt fontosnak tartom kiemelni!

Minden menyasszonynak és vőlegénynek örömteli készülődést kívánok! Ne aggódjatok semmin, a szeretet a nagy napon mindennel fontosabb. Ez mindent megold majd a nehéz helyzetekben is!


Barna Alexandra – SZANCSO HANDMADE JEWEL –

 Képek forrása: Szancso Handmade Jewel 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció