BRIDE DAY, avagy fókuszban a Menyasszony!

Most pedig feltárjuk a titkot… 🙂 


Szeretnénk Nektek bemutatni a Bride day – Menyasszony a fókuszban projektet, amit az EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció szervezett. Erről korábbi Facebook bejegyzésünkben már láthattatok egy munka közben képet.

A kép egy Menyasszonyt rejt, Ő ül a szolgáltatók által alkotott gyűrű középpontjában.

Fotó: MobilivePhoto

Képen szereplő szolgáltatók (balról jobbra haladva): Melinda Hairstyle, Marta Meisels Jewelry, Classy - Budapest Mozgó Manikűr Szalonja, @Studioslux, Huszka Ági stílustanácsadó, Makeuploverhajni, ARYEN - Tolnay Adrienn ruhatervező, EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció

Videó: Bohém Szerelem esküvő videó

A projekt alap ötletéhez adott volt egy Menyasszony, Petra, akinek 2020-ban lesz az esküvője. Petra tanácsért fordult hozzánk. Esküvői előkészülete során egyre több kérdéssel, meglepetéssel találkozott. Tanácsadásaink során pontról-pontra haladtunk a kérdésein.
Aki már benne van a szervezés sűrűjében, annak nagy valószínűséggel elhagyta már a száját az alábbi mondatok egyike/ mindegyike: „Ezt ugyan miért nem mondta eddig senki?!”, „Tényleg!”, „Jó, akkor ezt még átgondolom…”, … Ezért is hoztuk létre időközben a Fb oldalunkon a Kérdezz! Felelek “esküszöm”! posztot. 🙂 

Az esküvő apró részletek szövevényes együttállása (még egy látszatra könnyed, bohém esküvő is), mely pontos szervezési sor mentén, időrendben halad! Akárhogy is nézzük, a NAP éke a Menyasszony, a vágyott NŐ! Ezért a többi felmerülő témán túl mi is kiemelten kezeltük Menyasszonyunk.


Petrának szerettünk volna segíteni, mivel a  menyasszonyi ruha kérdést érintve elég sok kétely támadt benne (terveztetett ruha/ ruhakölcsönzés/ rendelés/…). Ezért megalkottunk számára egy személyre szóló 0. napot, egy Bride day-t.

A Bride day alkalmával kapott tőlünk egy olyan napot, ahol előre megtervezve, egyeztetve a szolgáltatókkal átélhette, milyen is lesz a megismételhetetlen, vagyis az esküvői napi készülődés… hogy az esküvő napján ne lehessen baki, mi kicsit túlgondoltuk… 🙂 A megszokott szolgáltatókon túl, mint a fodrász, körmös, sminkes, hívtunk hozzá menyasszonyi ruhatervezőt, ékszerészt, stílustanácsadót, fotóst, videóst és megteremtettünk egy műtermi fotózási helyszínt egy fotóstúdióban. Természetesen ott volt az EgyKisFlanc is dekorosként és esküvőszervezőként. 😉


Készítettünk Nektek egy beszámolót és megkértük Petrát, hogy vezessen végig Titeket a személyes 0. napján, a Petra’s Bride day-en, mely napon a Menyasszony került a fókuszba. Petra bemutatkozását és a nappal kapcsolatos elvárásait hamarosan elolvashatjátok a blogunkban. Majd sorra bemutatjuk a Bride day-en résztvevő szolgáltatókat, akik kérdéseinkre válaszolva, hasznos tanácsokkal szeretnének ellátni Titeket az esküvői előkészületek és az esküvőtök kapcsán.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció