Bemutatjuk: Studio S-LUX fotóstúdió

#Brideday bejegyzéssorozatunkhoz kötődően szeretnénk bemutatni a Studio S-LUX fotóstúdiót. Úgy éreztük, hogy a fotók hangulatának megteremtéséhez keresnünk kell egy olyan teret, melyben az együttműködő szolgáltatók kreatívan alkothatnak. Gyorsan meg is találtuk ezt a különböző termekben, stílusokban és sokrétű berendezésben, felszerelésben bővelkedő műtermet. A stúdió bemutatkozásával szeretnénk Nektek kedvet csinálni, hátha pont Ti is ilyet kerestek STD, jegyes, esküvői fotózáshoz vagy csak úgy…

Brideday
A montázson: (balról-jobbra haladva)
Huszka Ági stílustanácsadó, Makeuploverhajni, Bohém Szerelem esküvő videó, Melinda Hairstyle,
Classy-Budapest Mozgó Manikűr Szalonja, Aryen-Tolnay Adrienn, Marta Meisels Jewelry, Petra 🙂
Szervező: EgyKisFlac Esküvőszervezés & Dekoráció
Fotó: MobilivePhoto
Helyszín: Studio S-LUX 

Mi adta az ötletet a stúdiótokhoz? Volt valami kötődésetek ehhez a területhez?

Pár éve elkezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással és szerettem volna létrehozni egy olyan helyet, ahol több lehetőség is rendelkezésre áll a fotósok részére az alkotáshoz. 

Nagyon igényesen berendezett, változatos hátteret biztosító stúdiótok van. Saját tervek alapján készítettétek el a studiót, vagy belső építész segített?

Mindent én és édesanyám találtunk ki a stúdióban és amit csak tudtunk, a saját kezünkkel alakítottunk ki. Egyrészt nagyon kreatívak vagyunk és élvezzük ezt, másrészt szeretnénk minél egyedibb enteriőrt biztosítani az ide érkező fotósoknak és fotózkodni vágyóknak. A falfelületek, a bútorok és dekorelemek nagy részét is mi készítettük el. 

Mi az, amire a legbüszkébbek vagytok a stúdió kapcsán? 

Arra, hogy nagyon családias a légkör és, hogy amit tudtunk, mindent saját kézünkkel készítettünk el.

Miben vagytok mások, mint a többi stúdió?

A külünböző stílusú enteriőröknek köszönhetően szinte minden típusú fotózásnak tudunk helyszínt ajánlani.

Hány teremmel, milyen stílussal várjátok a hozzátok érkezőket? A berendezett termeken mennyire van lehetőség vàltoztatni a berendezés tekintetében?

Jelenleg 5 helyszínünk van, 3 beltéri terem (elegáns, vintage és industrial stílusban) egy hangár indsutrial stílusban és egy udvar, ami mediterrán jegyeket visel. A termek berendezési tárgyai mozgathatók.

Mi volt a legkülönlegesebb projekt/fotózás, ami nálatok zajlott?

Talán egy saját projektet mondanék: egy lányt fotóztam a hangárban egy Mustang Shelbyvel, a színek és a felületek miatt egy nagyon különleges hangulatú sorozat született. 

A ’90-es években divat volt az esküvők előtt műtermi képeket készíttetni. Manapság inkább a kültéri kreatív fotózás az elterjedt. Szerintetek mennyire jellemző, hogy egy fotóstúdióba mennek el a Jegyespárok? 

Ha van lehetőség, azért inkább a kültéri fotózást preferálják a párok valami különleges helyszínen. Inkább akkor jönnek a párok, amikor nem biztos a jó idő. 

Ajánlanátok esküvői fotózás helyszínének a stúdiótokat? Elég változatos helyszíneket, háttereket tudtok biztosítani, ill. van kültéri fotózásra is lehetőség. Volt már ilyen fotózás nálatok? Miért ajánlanátok magatokat helyszínnek?

Volt már nálunk kreatív fotózás és a visszajelzések alapján mindenkinek nagyon tetszett a helyszín. A Volpe, az udvar a Vespával és a hangár is nagyon kedvelt helyszínnek számítanak. A termek közül a Leone a maga letisztultságával és finom színeivel a kedvenc. Változatos helyszíneink mellett festett hátterek is vannak már és a készletet folyamatosan bővíteni szeretnénk. 

Volt már nàlatok Save the date fotózás? Ha nem, ajànljàtok magatokat hozzá?

Nem volt még ilyen nálunk, szerintem ez inkább az USA-ban elterjedt, de természetesen minden adottságunk megvan hozzá.

A fotón: Studio S-LUX, EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció
Dekor: EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció
Helyszín: Studio S-LUX
Fotó: MobilivePhoto

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció