Bemutatjuk: Bohém Szerelem esküvői videó

#Brideday bejegyzés sorozatunk mozgóképi megörökítőjét szeretnénk bemutatni. Zsófi és Csabi profi munkát végzett, melyet az elkészült videóanyag is reprezentál!

Kedves olvasónk, ha esetleh lemaradtál volna róla…

Film: Bohém Szerelem esküvő videó
Szervező, Dekoráció: EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció
Esküvői ruhatervező: Aryen Esküvői Ruhatervezés 
Frizura: Melinda Hairstyle
Smink: Makeuploverhajni
Stílustanácsadó: Agi Huszka Style
Manikűr: Classy – Budapest Mozgó Manikűr Szalonja
Ékszer: Marta Meisels Jewelry
Helyszín: Studio S-Lux
Fotó: MobilivePhoto
Mennyasszony: Istenes Petra

Kikérdeztük a Bohém Szerelem esküvő videó-t, hogy kicsit jobban megismerhessétek:

– Mi terelt Titeket a MikoDesign (image filmek és logók) világától az esküvői videók felé?

Az image videós/logós vonalon még most is mozgunk, de kerestük a kihívásokat egy olyan helyzetben, ahol nem lehet újra játszattni a jelenteket és csak egy esély van, hogy megörökítsük a legszebb pillanatokat. Az esküvő videózás pont ilyen, folyamatosan jelen kell lenni, ha a legjobbra törekszel. Tavaly előtt sikerült belekóstolni ebbe a világba egy ismerős révén és beszippantott minket. :

– Honnan a különleges névválasztás, Bohém Szerelem?

Az olyan leendő párjainkra gondultunk ezzel a névvel, akik ki szeretnének törni a megszokott keretek közül és természetességgel, önfeledt vidámsággal fűszereznék Nagy Napjukat. Ilyenek voltunk mi is, ezzel a szemlélettel tudunk leginkább azonosulni.

– Azt gondoljuk, ahhoz, hogy olyan videó készüljön egy esküvőről, ami ténylegesen megfogja és átadja annak hangulatát, ahhoz a megfelelő eszközökön kívül szükséges egy különleges látásmód, és ráhangolódási képesség, ami segít abban, hogy ezt vissza lehessen adni. Mit gondoltok erről?

A legfontosabb a jelen lét! Ha ez megvan, szuper nyersanyag lesz belőle. Hihetetlen érzés, mikor az ünnep sodrása magával ragad és együtt lüktetsz vele hajnalig. Kikapcsolsz mindent, csak ott vagy. Átveszed a hangulatot és így nem zavarod a történéseket. Máshogy ezt nem is lehet szerintünk

– A hozzátok forduló Pároknak mennyire szokott konkrét elképzelése lenni a videókkal kapcsolatban? Mennyire kaptok szabad kezet?

Igazából mondhatjuk, hogy teljesen szabad kezet kapunk. A leendő párok a
referenciáink alapján választanak minket, szóval ez az alkotói szabadság az eszenciája az egésznek folyamatnak. Na persze, ha a párnak van kiválasztott zenéje, akkor azt használjuk fel.

– Tapasztalatatok alapján mi a trend? Csak rövid, kb. 5 perces videókat kérnek a Párok, vagy van, aki ragaszkodik a hosszú, akár több órás verzióhoz is? Mit gondoltok, a hosszú verzió milyen esetben lehet fontos, különleges?

Tapasztalatunk alapján a highlight-on kívül egy hosszabb verzióra is igényt tartanak a párok. Ezt kb. 30percben határoztuk meg, ebbe belefér akár a teljes nyitótánc is. Általában az idősebb rokonok, barátok miatt szokták kérni. Két féle csomagot tudunk ajánlani, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mi a 3-6 perces videókat preferáljuk, amivel ugyanúgy át lehet adni a hangulatát a napnak és még ideális hosszúságú is, többszöri újranézésre, esetleg közösségi oldalakon való megosztásra. Ja és nem adunk ki nyerset sem a kezünkből. 😉

– Az ország egész területén vállaltok esküvői videózást?

Igen.

– Milyen átfutási határidővel dolgoztok? Az esküvő után általában mennyi idővel adjátok át az elkészült videót/videókat?

Az esküvő után max. 45 nappal kell számolni, hogy az ifjú pár kézhez kapja az elkészült műve(ke)t egyedi pendrive-on.

Bohém Szerelem esküvő videó
A fotón: Bohém Szerelem esküvő videó
Dekor: EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció
Fotó: MobilivePhoto
Helyszín: Studio S-Lux

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

© 2024 Minden jog fenntartva!​ EgyKisFlanc Esküvőszervezés & Dekoráció