Esküvőszervezés

  • Teljes körű esküvőszervezés és helyszíni koordinálás

Egy jól sikerült, emlékezetes esküvő leszervezése hónapokig tart és rengeteg kisebb-nagyobb horderejű dologból, döntésből áll össze, mondhatni lehetőségek tárháza. Főleg a mai világban könnyű elveszni a sok apró részletben, vagy csak bizonyos dolgokra fókuszálni. Mi ismerjük a szervezés buktatóit, precízek vagyunk, így figyelni fogunk a határidőkre és segítünk, hogy semmi ne maradjon ki, mindennel akkor és annyit foglalkozzatok, amennyit muszáj, ne többet és ne kevesebbet.

Hiszünk benne, hogy akkor jó egy esküvő, ha a háttérben a szolgáltatók összedolgoznak, a Számotokra fontos dolgok megvalósulására figyelünk, de ebből a vendégek semmit nem észlelnek, Veletek együtt csak az adott pillanatra koncentrálnak.

Teljes körű esküvőszervezés és helyszíni lebonyolítás esetében egy első (lehetőség szerint) személyes találkozás keretében megismerkedünk, nagy vonalakban felmérjük az elképzeléseiteket.

Ezt követően 3 munkanapon belül megküldjük számotokra díj – és kötelezettségmentes ajánlatunkat, és amennyiben szimpatikusnak találjátok, úgy bele is vetjük magunkat a szervezésbe.

Ezen szolgáltatásunk keretében garantáljuk Nektek, hogy személyetekre, elképzelésetekre szabott inspirációkon keresztül segítünk megtalálni a Ti igényeitekhez leginkább megfelelő stílust, helyszínt és szolgáltatókat. Az utolsó mozzanatig leszervezzük, lebonyolítjuk az esküvőtöket, a Nagy Napon pedig egyikünk a készülődéstől a dekoráció elbontásáig a segítségetekre lesz a háttérben, ezzel is biztosítva, hogy megvalósuljon a számotokra tökéletes esküvőt!

  • Esküvőszervezési tanácsadás

Ha úgy döntöttetek, Ti szeretnétek megszervezni az esküvőtöket, mert kihívást találtok benne, van rá elegendő időtök és energiátok, akkor ez úton szeretnénk sok sikert kívánni hozzá!

Azonban ha vannak olyan részek, amik elbizonytalanítanak benneteket, vagy szükségét érzitek, hogy egy profival átbeszélhessétek, mindenre gondoltatok-e, esetleg segítségre van szükségetek a Nagy Nap forgatókönyvének összeállításában, szeretnétek lefaragni a költségekből, vagy úgy érzitek, kicsúsztok az időből, akkor a szervezés bármely fázisában forduljatok hozzánk bizalommal!